CEREMONIA MOQUETA BEIG
Bellreco_marco_fincas_bodas_bcn

Història

bellreco flechas

Es comença a construir l’any 1940 i es tardaran al voltant de 12 anys per a la seva construcció. S’inaugura la Finca a l’any 1952.

La família encarrega al conegut pintor i amic personal, Josep Mª Sert, l’obra que decora la cúpula i els vitralls de la primera planta.

Bell Recó, situat a Argentona a 30 minuts de Barcelona, disposa de 1.500 m2 de casa i més de 5.000 m2 de jardí on celebrar unes noces o esdeveniment exclusiu.

bellreco flechas

En una nova etapa, a la dècada dels setanta, obre les seves portes per dedicar-lo a la celebració d’esdeveniments. La bellesa natural de les estructures i paisatges es combina amb les múltiples possibilitats que té per a aquesta mena d’actes, de tal manera que jardins i salons es converteixen en el complement ideal per garantir l’èxit dels esdeveniments.

Aquesta iniciativa ha permès compartir aquest espai exclusiu que avui en dia és conegut i apreciat per tots els que l’han pogut gaudir.

bellreco-ceremonia
Finca para bodas en Barcelona con encanto - Bell Recó

El lloc idoni pel nostre gran dia. Les fotos als vostres jardins van quedar precioses i els convidats van gaudir moltíssim.

Tati + Luca

Sens dubte… Sense paraules! Fantàstic… com el primer dia que vaig veure la finca i vaig enamorar-m’en de totes les opcions que tenia i vaig decidir-me sense dubtar-ho pel Bell Recó.

Carlos + Sofía