Banner_bellreco_bodas copia

Un bon matrimoni divideix penes i multiplica alegries.


H Jackson Brown Jr

Unes paraules solament per expressar la nostra gratitud pel dia tan meravellós que passarem, no va passar-se’ns pel cap que fos un lloc tan bonic. Tot l’edifici és una bellesa, quan vam entrar i vam veure aquell saló, tan bonic!, aquelles escales que realment són de pel·lícula, gairebé em falten adjectius per descriure tota la bellesa que conté.


Com bé va comentar el sacerdot a la nostra cerimònia, l’amor a primera vista existeix, i això és el que d’alguna manera va passar, en el moment en què Paula i jo, vam visitar per primera vegada Bell Recó. Ens va enamorar i encantar el lloc, l’exterior de la casa, els jardins impecablement cuidats, l’interior de la casa i sobretot el Hall …

La veritat és que teníem bones referències de vosaltres, però la realitat ha superat les nostres expectatives. La vostra professionalitat en tot moment és admirable i us asseguro que sereu recomanats per part nostra a totes les parelles d’amics i coneguts que puguem.

Volíem donar-vos les gràcies pel tracte impecable que ens heu donat en tot moment, l’atenció amb la qual ens heu tractat, però sobretot, per la fantàstica feina que veu realitzar el passat 26 de Maig al nostre casament. Realment tot va sortir increïblement bé, i amb tot això ens emportem un dels dies més feliços de les nostres vides. De tot cor moltíssimes gràcies, no podíem demanar més pel nostre gran dia!

Vídeo gravat íntegrament a Bell Recó.

Compo