RODAJE_bellreco_localizacion_bodas_barcelona_

“Si pot ser escrit o pensat, pot ser filmat” – Stanley Kubrick

Posem a la vostra disposició la finca Bell Recó, un escenari singular amb totes les facilitats que necessites per a les teves produccions professionals.

És una finca estil senyorial rodejada d’arbres i jardins a un lloc tranquil, silenciós i assossegat a 35 km de Barcelona.

  • Localització publicitària (interior i exterior)
  • Reportatges fotogràfics
  • Spots publicitaris
  • Producció de llargmetratges

Per realitzar un rodatge a Bell Recó no és necessària la tramitació de permisos especials, per tractar-se d’una propietat privada.

Disposa d’accés directe de càrrega-descàrrega de camions a sala de 500 m2 per a la instal·lació de diferents zones com vestidor, maquillatge, càtering, etc. Còmodament instal·lats, comunicant-se a continuació amb diferents espais disposats com platós cinematogràfics, de diferents mides, amb tantes possibilitats d’adaptació decorativa, aconseguint un espai “adequat” per cada rodatge.

El gran avantatge de Bell Recó com a espai de rodatge és que disposa de la facilitat d’agrupar més d’una seqüència a la mateixa localització, facilitant la producció, podent construir o adaptar diferents escenografies a espais contigus o propers, tant d’interiors com d’exteriors, de manera que l’equip no ha de desplaçar-se durant els diferents dies de rodatge.

RODATGES PUBLICITARIS


Heineken 2011

JOY STRAUSS

DESENFRIOL

MINISÈRIES


LA BARONESA

PEL·LÍCULES


Inconscientes